Team

Dierenarts Gerlinde Janssens

Nadat Gerlinde in 1981 als dierenarts afstudeerde in Gent startte ze een praktijk kleine huisdieren in Hemiksem. In 1992 legde ze in Groot-Brittannië (Edingburgh en Londen) met succes het examen af voor het behalen van het “Certificate in Veterinary Ophthalmology”. Momenteel doet ze enkel nog oogconsultaties, oogoperaties en het ECVO onderzoek betreffende erfelijke oogafwijkingen. Haar bijzondere interesse gaat uit naar cataract chirurgie bij de hond en oogafwijkingen bij konijnen en roofvogels. Zij gaat ook op verplaatsing naar enkele andere praktijken en dierenklinieken. Voor de lijst hiervan kijkt u best even op de website oogwebsite, onder de rubriek “op verplaatsing”.

Dierenarts Katelijne Janssen

Na haar afstuderen als dierenarts in Gent in 1988, vertrok Katelijne voor 2 jaar naar Engeland en werkte er in een 100% kleine huisdierenpraktijk. Later kwam ook Zweden aan de beurt voor een opleiding tandheelkunde. Al meer dan 20 jaar deel uitmakend van de praktijk in Hemiksem, kan u bij haar terecht voor allerlei medische problemen, alsook tandverzorging en echografie. Samen met haar collega Martine Eeckelaert is ze verantwoordelijk voor het uitvoeren van operaties. Indien het gedrag van uw hond of kat voor vragen of frustraties zorgt kan u ook bij haar terecht.

Dierenarts Goedele Storms

Nadat Goedele in 2009 afstudeerde als dierenarts in Merelbeke, is ze nog één jaar op de faculteit diergeneeskunde gebleven voor een roterend internship. Erna werkte ze gedurende één jaar aan de universitaire dierenkliniek te Parijs op de dienst oogheelkunde.  Na een jaar werkzaam te zijn geweest in DAP Kleidal begon ze aan een 3-jarige residentie of specialisatie opleiding in “Veterinary Ophthalmology” aan de diergeneeskunde faculteit te Luik. Deze opleiding liep af eind oktober 2015. Recent slaagde ze in het examen voor het behalen van de titel “diplomate van de European College of Veterinary Ophthalmologists”. Nu is ze terug werkzaam in dierenartenpraktijk Kleidal, uitsluitend voor oogconsultaties en oogchirurgies.

Dierenarts Leni De Schryver

In 2023 studeerde Leni De Schryver met onderscheiding af als dierenarts kleine huisdieren aan de faculteit diergeneeskunde in Gent. Al snel kwam ze bij DAP Kleidal terecht waar ze haar droom als dierenarts kan waarmaken. Vol enthousiasme en motivatie zal ze proberen de gezondheid van uw viervoeter te handhaven. In haar vrije tijd gaat ze liefst wandelen en terrasjes doen in het zonnetje.

Dierenartsassistente Isabelle Denckel

Isabelle heeft de afgelopen jaren haar vaste job gecombineerd met het opvangen van honden. Ze is ook opgegroeid tussen veel huisdieren. Isabelle is nu gestart met de opleiding dierenzorg (via NHA). Sinds 14 oktober 2019 werkt ze als assistente in DAP Kleidal. Ze zorgt ervoor dat alles netjes blijft, beantwoordt de telefoons, zorgt mee voor de gehospitaliseerde patiënten en u vindt haar ook regelmatig achter de balie.

Dierenartsassistente Karen Schellekens

Sinds 14 september 2020 is Karen gestart in DAP Kleidal als assistente. Karen heeft zich de afgelopen jaren helemaal ondergedompeld in de dierenwereld. Naast een bachelorsdiploma in dierenzorg, heeft ze een post-graduaat in dierwelzijn en -gedrag. Tweewekelijks vind je haar terug op de hondenschool en in haar vrije tijd houdt ze zich bezig met het begeleiden van baasjes en hun trouwe viervoeters. Nu versterkt ze het team in DAP Kleidal door de balie te bemannen, de praktijk netjes te houden en de patiënten te verzorgen.

Dierenartsassistente Robin Van Den Bogaert

Sinds 1 september 2023 werkt Robin als dierenartsassistente bij DAP Kleidal. Robin heeft een groot hart voor dieren. Zo heeft ze een poedeltje, katten, knaagdieren en een paard. In 2019 studeerde ze af als hondentrimmer dus u kan bij haar steeds terecht voor vragen over vachtverzorging. Hiernaast zal u voornamelijk contact met haar hebben aan de telefoon en achter de balie.

Onze dierenartsassistentes: Isabelle, Robin en Karen