Team

Dierenarts Gerlinde Janssens

Nadat Gerlinde in 1981 als dierenarts afstudeerde in Gent startte ze een praktijk kleine huisdieren in Hemiksem. In 1992 legde ze in Groot-Brittannië (Edingburgh en Londen) met succes het examen af voor het behalen van het “Certificate in Veterinary Ophthalmology”. Momenteel doet ze enkel nog oogconsultaties, oogoperaties en het ECVO onderzoek betreffende erfelijke oogafwijkingen. Haar bijzondere interesse gaat uit naar cataract chirurgie bij de hond en oogafwijkingen bij konijnen en roofvogels. Zij gaat ook op verplaatsing naar enkele andere praktijken en dierenklinieken. Voor de lijst hiervan kijkt u best even op de website oogwebsite, onder de rubriek “op verplaatsing”.

Dierenarts Katelijne Janssen

Na haar afstuderen als dierenarts in Gent in 1988, vertrok Katelijne voor 2 jaar naar Engeland en werkte er in een 100% kleine huisdierenpraktijk. Later kwam ook Zweden aan de beurt voor een opleiding tandheelkunde. Al meer dan 20 jaar deel uitmakend van de praktijk in Hemiksem, kan u bij haar terecht voor allerlei medische problemen, alsook tandverzorging en echografie. Samen met haar collega Martine Eeckelaert is ze verantwoordelijk voor het uitvoeren van operaties. Indien het gedrag van uw hond of kat voor vragen of frustraties zorgt kan u ook bij haar terecht.

Dierenarts Goedele Storms

Nadat Goedele in 2009 afstudeerde als dierenarts in Merelbeke, is ze nog één jaar op de faculteit diergeneeskunde gebleven voor een roterend internship. Erna werkte ze gedurende één jaar aan de universitaire dierenkliniek te Parijs op de dienst oogheelkunde.  Na een jaar werkzaam te zijn geweest in DAP Kleidal begon ze aan een 3-jarige residentie of specialisatie opleiding in “Veterinary Ophthalmology” aan de diergeneeskunde faculteit te Luik. Deze opleiding liep af eind oktober 2015. Recent slaagde ze in het examen voor het behalen van de titel “diplomate van de European College of Veterinary Ophthalmologists”. Nu is ze terug werkzaam in dierenartenpraktijk Kleidal, uitsluitend voor oogconsultaties en oogchirurgies.

Dierenartsassistente Elien de Smedt

Nadat Elien in 2011 haar diploma dierenzorg behaalde  in Vilvoorde, deed ze nog een specialisatiejaar dierenzorg van grote huisdieren. Nadien behaalde ze in 2013 haar diploma hondentrimmer-pensionhouder. Sinds september 2013 werkt Elien als assistente in DAP Kleidal. Ze zorgt ervoor dat alles netjes blijft, beantwoordt de telefoons, zorgt mee voor de gehospitaliseerde patiënten en u vindt haar ook geregeld achter de balie. Daarnaast heeft ze sinds begin 2014 ook een eigen trimsalon in Willebroek.

Dierenartsassistente Jozefien Bernaerts

Nadat Jozefien in 2016 haar diploma Dier en Landbouw Technische
wetenschap behaalde in Merchtem wist ze absoluut nog niet welke
richting ze uit wou. Eén ding was zeker, het moest iets zijn met
dieren. Na een klein jaar werken, met wat bedenktijd, begon ze in het najaar van 2017 aan de opleiding hondentrimmer-pensionuitbater en behaalde ze haar diploma. Sinds februari 2019 staat ze, samen met Elien, in voor het verzorgen van de patiënten, het maken van uw afspraken en ervoor zorgen dat alles netjes blijft in de praktijk. Binnenkort opent ze daarnaast ook haar eigen trimsalon in Leest.